Meer resultaten voor checken

 
checken
Eerst checken dan klikken.
Internet of Things. Weet jij wanneer je te maken kan hebben met phishing? Weet je wanneer je moet opletten? Er wordt je gevraagd om geld over te maken. Er wordt je gevraagd om in te loggen of om je persoonsgegevens te mailen. Er is haast bij. Als dit het geval is weet je voortaan wat je te doen staat! Eerst checken, dan klikken! Klik niet zomaar op een link. Weet je wat je moet checken? Check de URL het adres van een link door er met er met je muis op te gaan staan niet klikken natuurlijk.
Een schermlezer gebruiken om bestanden uit of in te checken in een documentbibliotheek in SharePoint Online.
Gebruik SharePoint in Microsoft 365 toetsenbord en een schermlezer om bestanden in een documentbibliotheek uit te checken en in te checken. We hebben het getest met Verteller en JAWS, maar mogelijk werkt het ook met andere schermlezers, zolang ze voldoen aan de algemene toegankelijkheidsstandaarden en -technieken.
Taalcontrole heb je als je eerst checkt of je controleren of checken moet gebruiken De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Zij vinden dat 'checken, net als 'controleren, alleen maar 'controleren' zou mogen betekenen. Maar ach en wee, de uitdrukking 'e-mail' checken is ook al opgenomen in Van Dale. Waar we wél stante pede van af kunnen en moeten is de uitdrukking 'een' check doen op.
Puzzelwoordenboek checken.
Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 10 puzzelwoorden gevonden voor Checken.
Echtheidskenmerken.
Български Čeština Dansk Deutsch Eλληνικά English Español Eesti keel Suomi Français Gaeilge Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Malti Nederlands Polski Português Română Slovenčina Slovenščina Svenska. Over de ECB Media Onderzoek publicaties Statistieken Monetair beleid De euro Betalingsverkeer markten Werken bij de ECB Bankentoezicht.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: checken. ch e c ken checkte, heeft gecheckt 1 controleren, verifiëren, natrekken 2 bekijken. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Kredietwaardigheid checken - EDR Credit Services.
Voor een snelle beoordeling van kleinere of juist grotere kredietrisico's, bieden wij verschillende soorten rapportages die goed aansluiten op uw specifieke vraag. Ervaar hoe waardevol het rapport voor uw bedrijf kan zijn. Kredietinformatiebureau EDR beheert en onderhoudt een databank met positieve en negatieve betalingservaringen op consumenten en bedrijven.
Domeinnaam checken? Check, registreer, klaar! Mijndomein.
Als je er aan toe bent om een website aan je domeinnaam te koppelen, dan breid je je pakket eenvoudig uit. Via Mijn Account wijzig je snel en makkelijk jouw pakket naar Websitemaker of Webhosting. Welk domeinnaam check jij vandaag? Blijf je concurrenten voor en kies een domeinnaam die het beste bij jou past. Vertel bijvoorbeeld in je domeinnaam wat je doet en waar je zit. Zorg ervoor dat jouw domeinnaam goed te onthouden is. Ook belangrijk: de extensie. Je kunt kiezen voor gewoon nl, maar die is soms al bezet.
Saldo checken VVV Cadeaukaart - VVV Cadeaukaarten.
Kijk voor de geldigheidsduur achterop je cadeaukaart. Op de achterkant van de cadeaukaart staat het 19-cijferige kaartnummer. De pincode vind je onder de kraslaag Let op! Voorzichtig verwijderen en bestaat uit 6 cijfers. Check je saldo. Nog een kaart checken.
Nu gratis uw WOZ-waarde checken in 1 minuut.
Ruim € 200 besparen? Doe net als 1.324.537 anderen de gratis WOZ Check. Doe de WOZ Check. Controleer de gegevens van uw woning. U weet dankzij de WOZ Check direct of uw WOZ-waarde klopt én hoeveel belasting u kunt besparen.

Contacteer ons